06-70/623-5714
Kosár
Don't hesitate to contact us!
Technológia, tartósság

Pólóinkat a legújabb digitális transzfernyomásos technológiával készítjük, ennek köszönhetően a lehető legjobb minőségben lehet megjeleníteni bármilyen fotót, színes grafikát. A transzfernyomás lényege, hogy a festéket nem közvetlenül a pólóra, hanem először egy transzferpapírra visszük fel és ezután nagy nyomással rávasaljuk a pólóra. Egy vékony filmréteg lesz a pólón, ez a viselésre semmilyen hatással nincs, több nagy üzletben is kapni ilyen technikával készült készterméket.

Az évek céges visszajelzései és a saját tapasztalat azt mutatja, hogy több év rendszeres használat mellett is mind a póló mind a minta megfelelő minőségű marad.

Mosás, vasalás: mivel a felvitt réteget nagyteljesítményű berendezésekkel hőkezeljük, 40 C fokos mosás esetén semmilyen elváltozás nincs, a színek maradnak, nem fog töredezettség megjelenni. Amennyiben vasalni szeretnéd a pólódat, mindenképpen kifordítva tedd!

Cégünk csak és kizárólag nagyon jó minőségű pólókat forgalmaz, az alapanyagok kiváló minőségűek, a különböző felsők, kapucnisok, dzsekik több évig is hordhatóak, garancia az általunk forgalmazott márkák évtizedes jelenléte, mint például a Fruit of The Loom márkanév.

A digitális technikának köszönhetően a grafikák néhány kivételtől eltekintve tetszőlegesen módosíthatóak. Ez azt jelenti, hogy változtathatsz a kiválasztott grafika színén, méretén vagy tetszőleges szöveget rá tudunk írni, természetesen a feltöltött képekre is. Választhatsz az oldalon fent lévő szövegminták közül (Minták, grafikák - szövegminták) vagy valamelyik elérhetőségen jelezd az elképzelésedet. 

Kérjük ved figyelembe, hogy "látatlanban" nagyon nehéz árat meghatározni, ezért egyedi elképzeléseknél az ár a megadottól eltérhet.