06-70/623-5714
Kosár
Don't hesitate to contact us!
Rendelés menete

1. Amennyiben az oldalon található mintás pólók közül választottál, akkor nincs más teendő, mint a termék melletti "Rendelés" gombot megnyomni, majd miután megadtad a kíván méretet és mennyiséget a kiválasztott termékek bekerülnek a kosárba. A jobb felső sarokban lévő "Kosár" gomb megnyomásával folytathatod a rendelés leadását. (Szállítás és fizetés kiválasztása, adatok megadása.)

2. Neves póló esetében a megrendelés legutolsó fázisában, az adatok megadásánál jelezheted milyen nevet szeretnél. Erről kapsz egy látványtervet és amennyiben tetszik, készül a póló.

3. Amennyiben a kiválasztott mintát más típusú pólóra szeretnéd, kérjük az info@pologuru.hu  e-mail címre küld el kérésedet . Küldünk egy látványtervet, ami alapján megrendelheted a terméket.

4. Egyedi elképzelésekkel kapcsolatban: + 36 70 623 5714

A digitális technikának köszönhetően a grafikák néhány kivételtől eltekintve tetszőlegesen módosíthatóak. Ez azt jelenti, hogy változtathatsz a kiválasztott grafika színén, méretén vagy tetszőleges szöveget rá tudunk írni, természetesen a feltöltött képekre is. Választhatsz az oldalon fent lévő szövegminták közül (Minták, grafikák - szövegminták) vagy valamelyik elérhetőségen jelezd az elképzelésedet. 
Kérjük ved figyelembe, hogy "látatlanban" nagyon nehéz árat meghatározni, ezért egyedi elképzeléseknél az ár a megadottól eltérhet.