06-70/623-5714
Kosár
Don't hesitate to contact us!
Info

Webáruházunkban az oldalon szereplő grafikákkal és a Megrendelő által feltöltött képekkel készülő pólókat és egyéb ruházati termékeket lehet rendelni.

Az oldalon szereplő minden grafika az oldal üzemeltetőjének a tulajdona!

Közszemérmet sértő vagy törvény által tiltott grafikai vagy szöveges elemeket nem áll módunkban megjeleníteni!

Talán kissé furcsa, de az alábbi területeken működő cégeknek nem készítünk semmit: pártok, távközlés, bankok.

 

Általános Szerződési Feltételek

Üzemeltető: Orient Star Kft. 1192 Bp, Ady E. út 17.

1.  A Vevő a megrendeléssel elismeri, hogy ismeri jelen ÁSZF-et. 

2. A pologuru.hu-n illetve a pologuru.hu-hoz kapcsolódó webáruházakban (noipolo.hu, gyermekpolo.hu, polocska.hu, horoszkopospolo.hu, budapestszuvenir.hu, ezoterikuspolo.hu, nevespolo.hu, szulinapipolo.hu) történő vásárlással adásvételi szerződés jön létre az üzemeltető illetve a Vevő között. Az üzemeltető által küldött elektronikus visszaigazolás jelenti az írásbeli megerősítést, ezáltal ún. távollévők közötti szerződés jön létre. 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet, írásbeli megerősítés.


2. A vásárláshoz szükséges adatok megadása önkéntes, az üzemeltető azt 3. személynek semmilyen körülmények között ki nem adja és csak a szükséges mértékben használja fel (futár). Lásd bővebben: Adatvédelem

3. A 2. pontban felsorolt weboldalakon megjelenített termékek illetve grafikák a valóságostól technikai okok miatt eltérhetnek, az ebből eredő félreértésekért az üzemeltető nem tud felelősséget vállalni. Az eltérések lehetnek: színeltérés, a megadott méretektől való eltérés.

4. A 2. pontban felsorolt weboldalakon a feltüntett árak bruttó árak.

5. Csomagolás: környezetvédelmi okok miatt a termékeink nincsenek becsomagolva, a csomagküldés papír borítékban történik.

6. Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a már megrendelt terméket a Vevővel való előzetes egyeztetés után más termékkel pótolja vagy elálljon a teljesítéstől.

Jótállás: amennyiben az alap termék (az a póló amelyre a kért mintát nyomjuk) sérült, vagy a nyomás vagy szállítás során keletkezik a sérülés, a termék bemutatása után az üzemeltető kicseréli, vagy a vételárat visszatéríti.

Elállási jog: a 2. pontban felsorolt webáruházakban lehetőség van üres póló vásárlására, ebben az esetben a Vevő a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22.§ (1) bekezdés alapján 14 napon belül jelezheti vásárlási szándékának változását az info@pologuru.hu címen. 

NAGYON FONTOS: minden emblémázott termék csak és kizárólag a Vevő megrendelése alapján készül, azaz a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.  17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet. Ebben az esetben az elállási jog nem illeti meg a Vevőt!

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a sérült vagy át nem vett termékeket újra értékesítse vagy egyéb üzletmenethez kapcsolódó célból használja.