06-70/623-5714
Kosár
Don't hesitate to contact us!
Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelő: Orient Star Kft. 1192 Bp. Ady E. út 17.

Elérhetőségei: 06 70 623 5714 vagy info@pologuru.hu

Az adatkezelő nem küld hírlevelet, ezért nincs adatkezelési nyilvántartási száma.

1. Jelen szabályzat célja, hogy megismertesse a Vásárlót az üzemeltető weboldalain (pologuru.hu noipolo.hu, gyermekpolo.hu, polocska.hu, horoszkopospolo.hu, budapestszuvenir.hu, ezoterikuspolo.hu, nevespolo.hu, szulinapipolo.hu) történő adatfeldolgozásról. Alapja a 2011. évi cxii. törvény 20.§ 

2. Adatgyűjtés célja: csak és kizárólag az üzemeltető 1. pontban felsorolt oldalain történő vásárlás elősegítése a pontos kiszolgálás érdekében. 

3. Az adatok szolgáltatása mindazok számára kötelező, akik 1. pontban felsorolt oldalakon vásárolni szeretnének. A vásárlás során az alábbi adatokat kell megadni:

- név

- cím

- telefonszám

- e-mail cím

- kiszállítási cím

 

4. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a 2. pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – ha csak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag. 

Adatfeldolgozásra jogosult személyek:

    Az üzemeltető: Orient Star Kft

Az üzemeltető az alábbi cégeknek adja ki a kiszállítás lebonyolításához mindenképpen szükséges adatokat:

    DPD Futárszolgálat

    Sprinter Futárszolgálat (Pick Pack Pont)

5. Adatkezelés időtartama: a vásárláskor önkéntesen megadott adatok a rendszerben maradnak annak működéséig, amennyiben a Vásárló kéri, haladéktalanul töröljük azokat.

6. Jogai, jogorvoslat

A Vásárló bármikor kérheti adatai módosítását illetve törlését Az Infotv.,valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi - és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

Coockie-k

Oldalaink 4 db coockie-t használnak:  pénznem azonosító (1), pénzem egység (Ft), nyelv (hu), session azonosító (számsor)

Az igénybe vett Google Analytics további 2 db coockie-t használ. 

A használt coockie-kat nem tároljuk, a böngészője Segítség vagy Beállítások menüjében találhat bővebb információt a coockie-król.